csütörtök, április 19, 2007

2006 december 14.


Amikor a szívcsakrád energiái átlényegülnek egyetemes szeretetté, akkor válsz angyal-emberré.

Legyen ez egy szebb, jobb világ, ahol majd az emberek élhetnek.

Létezik most is egy emberi csoport, aki ilyen világban él a Földön – ők a bizonyíték – mindenki eljuthat arra a pontra, ha ő magát, és ezzel a csoportját is átalakítja – meggyógyítja.( Itt egy ma létező országra gondolnak a Földön.)

Azok a hiedelmek, miszerint csak szenvedni, illetve a Földön élve sokat kell szenvedni, megdőlt.

Azt szeretném az elmondottakkal érzékeltetni, hogy nem kell évszázadokat várni, remeteként elvonulva önmagatokat sanyargatni ahhoz, hogy a megálmodott boldogságban létező, gondolkodó és tevékenykedő életmódot választhasátok.

Attól függnek a dolgok, az ország népe milyen vezetőket választ, ezeknek mi a fontos – a saját hatalmának, gazdagságának gyarapítása, vagy népe boldogsága.

Magas szintű energia készletekkel rendelkező vezetők az utóbbit tudják megvalósítani, és intézkedéseik által a népük átalakul egy családi csoportá, akik egymást segítve tárják fel önmaguk félelmeiket, bizonytalanságaikat, és ezeket kormányuk segítségével átalakítják erényekké. Ebből az tűnik ki, hogy az okos és bölcsességet gyakorló államfő egy boldogság országot varázsolhat maga körül. Ugye csodálatos?

A ti vágyatok energiái sokkal hamarabb erősödnek, mint ahogy azt a föld körüli energia készletek visszatükrözhetnék nektek a Földre. Ám ha egy ország, vagy nép egy azonos vágy erőt bocsát ki, más szóval ugyanazért a célért meditál, vagy imádkozik, olyan térerőt tudnak létrehozni, amely mint a mágnes vonzhatja a kozmosz megvalósító erőit. Ezért nem mindegy, hogy egy ország népe hogy viszonyul saját sorsához. Minél tudatosabban kezelik sorsukat, és az országuk, a világ sorsát, annál több megvalósító energiát vonzanak le.

A legtöbb ember, és minden nő, békében, nyugalomban, boldogságban, bőségben szeretne élni. Nagy százaléka az emberiségek már így élhetne, ha nem félne. A félelem hátráltató, megbénító, gátlásokat teremtő, megalázó energia minták. Az ős ösztönök tartalmaznak félelmeket, ám a mostani erőkészletekkel azok is, és az új félelmek is átalakíthatók, egyensúlyba hozhatók.

Talán ellentmondásos számotokra a tudatos és az ösztönös életmód egyszerre említve. Ha úgy mondom, hogy az ösztönök tudatosítása, és ezek tudatos követése, talán így érthetőbb. Az a világ, ahová iparkodtok, nem fogadja be az alacsony rezgésű gondolat, érzés, vagy bármilyen mintát Ezért kell átalakítanotok energia rendszereteket, a lehető legszélesebb skálában felismerni, és gyökerestől átalakítani az egó reakciókat - félelmeket erényekké.

Azért kaptok sok fajta hathatós segítséget tőlünk, hogy mindenki a maga átalakulási fokán megtalálja a magának megfelelőt.

Kedvesem, a nők, az ők oda adó, illetve elszánt és kitartó vágyuk, miszerint boldogságban szeretnének látni gyermekeik jövőjét, ha már az övék nem teljesen az, hatalmas erő. Hatalmas erő a nők szeretete és a férfiaké is, azoké, akik a nem a harcot választották.

Ez az erőkészlet egyesítve a miénkkel segít titeket és a Földet is a végcél elérésében.
A fényküszöb átlépése a Föld és a ti számotokra, de még a kozmosz számára is csodaszámba menő lépés lesz.

A bennetek lejátszódó átalakulás, gyógyulás a csoda előfeltétele. Így nem kihagyható egyetlen ember sem, aki tudatosan változni akar, és rá akar lépni életútjára. Segíteni kell nekik ebben. Segíteni kell a nőknek az önbizalom erősítésében, és abban, hogy ösztöneiket ne becsüljék alá, a bűntudatot felejtsék el. Nem kis feladat, de el kell végezni, mert ezek lehúzó magatartások és hiedelem minták. Magyarázni kell minden helyen ezeket a tényeket, még akkor is, ha látszólag semmi értelme. Minden szó, amit szerető szándékkal átitatva szóltok, beágyazódik a tudatba, és kellő pillanatban visszaemlékeznek rá. A munkátok részében ez felvilágosító szerep, ezt ne feledjétek.

Nő társaitok sokban átvették a férfiak harcias magatartását, agresszív programjaikat, és ezt folytatják – mármint a programozást – reklámok, könyvek, jó tanácsokba csomagolva.

Nem ez az út. Nem a férfi programba kell beépülni, hanem a sajátotokat erősítve a harcot, agressziót kiiktatva, mindkét pólus (női +férfi) szentséges lényegét összevegyítve haladni előre.

Nehéz ezt megértetni azzal, aki nem is tudja, milyen manipulatív tudatalatti programozás alanya. Hála a fénymunkásoknak, egyre világosabbá válik ez számotokra. Ezeket az igazságokat kell ismertetni a nőkkel olyan szinten, hogy ezt megértsék, akarjanak ezen változtatni.

Legyetek határozottak és bátrak önmagatokkal és a külvilágban szemben. Kezetekben sorsotok, ne adjátok oda senkinek.

Szeretettel ölel Néa.

Nincsenek megjegyzések: