péntek, január 12, 2007

2oo6 dec. 5


A nők titka nem a fondorlatosság a hízelgésben rejlik, nem is a gyengeségükben, hanem az erejükben. Hihetetlen erővel vannak felruházva a nők – lelki erővel. Hogy tudnának másképp egyszerre anyák, feleségek, alkalmazottak, szeretők, nők (és még sorolhatnám) lenni, majdnem hogy egyforma odaadással?

A férfiak nagyon jól tudták ezt, így megpróbáltak gyengítésként bűntudatot ébreszteni bennük az úgy nevezett Éva bűnnel.

Térjünk vissza a női lélek erejéhez. Az anya szerepe már eleve arra utal, hogy olyan erőket hordozzon, és olyan tettekre kell hogy képes legyen, amelyekkel gondozza, óvja a vele testi-lelki-szellemileg összekötött és rábízott lelket, aki testet óhajt ölteni. Ez a kötődés, és később főként ennek felszámolása egy teljesen új fajta érzésmintával gazdagítja őt, amit sikeresen, vagy kevésbé sikeresen használ fel.

A probléma ott kezdődik, amikor a nő belép a feleség és anya szerepbe, és a kötelességek halmazában elveszti önmagát, amiben tökéletes partner a férj vagy a társ.

A nők nagyobb százaléka még ma is ilyen-olyan terror alatt él. A legfőbb félelem ezzel kapcsolatban egzisztenciális, gyermekeivel nem mer kilépni a számára sokszor tarthatatlan állapotból. Nem ritka eset, amikor a gyerek tarja anyját terror alatt.

Mit tehetünk értetek? Kérdeztünk meg sok nőt szellem szinten. Lehet, hogy meglepő lesz számodra, de legtöbb nem tudta, vagy nem értette, miért kérdeztük ezt tőlük.

Beletörődés sorsukba oly mértékű zárkózottságot teremtett, hogy ítélőképességük teljesen eltompult önmagukkal szemben. A szenvedés részüké vált, és nem is tudnak róla.

A monoton egyhangúság, ami napjaikat kitölti, az érzések szüntelen kielégítetlen állapota, a szeretet hiánya, a szegényes lelki és szellemi táplálék, a sok tiltó szabály, ami csak rájuk vonatkozik, ez mind letörni hivatott a női erőt. Sokszor sikerrel jár.

Ám mégis vannak nők, akiknek lelkük felébredt, és nem a fondorlatok, hanem a női báj és gyengédséget erősítve jutnak vissza eredeti hatalmukhoz. A tudás fontos keléke az önbizalom helyreállításának, és ez sok nőben tudatosult.

Azokban az országokban is, ahol a legnagyobb tiltások voltak, enyhül ez az állapot. A nők tanulni vágynak, és egyre több tör ki közülük a falak mögül. Segítünk nektek, ha hagyjátok!

A női lélek részeiben lévő szomorú tapasztalásokat segítünk átalakítani, a lélek részeket összeilleszteni, az Isteni lényeget átvegyíteni. Ez a művelet sor lassan és fokozatosan
történik meg, felkészülést igényel, ám ha elindul, utat nyit a többinek is.

Kedvesem, nyitottságod és elszántságod teret ad nekünk, és ha szándékod egyezik a miénkkel, akkor ez a folyamat nálad elkezdődhet.

Néa és társnői rendelkezésedre állnak, tanítanak, gyógyítanak.

A meggyógyult lélek tud csak igazán kibontakozni, és teljességben dolgozni. Ezt szeretnénk neked megmutatni, és példaként nőtársaidnak elővezetni.

Sok szeretettel vesszük körül az összes nőt a Földön, és segítségünk mindenkinek felajánlott. Kedvesem, munkára fel!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

sokat tanultam