csütörtök, március 30, 2006

Karácsonyi üzenet

2oo5, dec. 24

Ki magára veszi a keresztet, az sokszor kirekesztett, ki a jónak szenteli életét, az érzi a jónak nehezét, mert jót tenni másnak a Földön nagy teher, ugye érezted ezt te is kedvesem.

És mégis - jő a pillanat, a szívedből megindul az áramlat, nem tehetsz mást, segítened kell, még akkor is, ha ez néked terhet jelent.

Az emberben ott vannak az alapok, amit az Istentől kapott, a sorsod – életed arról szól, mit tudsz felhozni az alapokból.

A karácsony ünnepe is egy ilyen lehetőség, lenyúlhatsz az alapban adottakért, ebből építheted évente énedet, ebből építheted emberi lényedet.

Az emberek érzik ezt, ezért sokkal több szív nyílik meg, felhozzák a jót az alapokból, és ezt akkor is megteszik, ha ez nehezükre esik.

Legyen békesség, boldogság karácsony ünnepén, és a karácsony soha véget nem ér, ha az alappal naponta dolgozol, és az építményedbe az Úr honol.

A karácsony azt üzeni nektek, legyetek szeretettel telve, dolgozatok magatokon az alapokból, és megkapjátok az új tudatosságot jutalomból.

Azt is üzeni még kedvesem, hogy légy a Földön Jézus követője, tedd a jót, még akkor is, ha ez nehézségekbe ütközik, ez a kereszt, de ez csak addig nehéz, amíg nem segít egy angyali kéz.

Nem kell görnyedni a jónak terhe alatt, utasítsd rendre az egódat, - ha te mással jót teszel, - magaddal teszed azt, mert az isteni törvény az, hogy egyek vagyunk minden és mindenkoron, és az egy forrásnál találkozunk.

Karácsonykor a szeretet fénye a Földre ér le, beköltözhet újonan minden ember szívébe, beköltözhet és építheti házát, minden ember szeretetből építheti meg önönmagát.

A misztérium ebben az a pillanat, amikor újra teremtheted a belső magodat,
amikor felfedezheted az Isteni részedet, és szeretettel töltheted ezeket.

Hitedben ne legyen egy szemernyi rés sem, ha kell a jót tedd, a terhet cipelni nem kell, szeretet fénnyel töltsd ezt fel.

Legyen a mai nap a szeretet himnusza, legyen az új kezdet időpontja, a fény befogadója.

Kívánjuk nektek , hogy élni tudjatok Jézus öröm hírével – a bolygó amit Földnek neveznek megvívta csatáját, az emberrel együtt legyőzte gonoszát, ne féljetek ezt a hírt szívetekbe fogadni, s ha így tesztek- szeretettel töltitek a Földet és a szíveteket.

Kívánjuk még, hogy érezzetek a karácsony örömét, békében , nyugalomban teljenek a percek a szeretet szent közegben.

Erőként jöttem, angyalként távozom, elvittem mindent, ami benned fájdalom, az Úr áldását adom át nektek, legyetek békében, szeretetben.