csütörtök, március 30, 2006

Mária

2oo5 okt.31

Máriának kéklõ fénye érkezik ágyad elébe, mivel ott van szívedben a tisztelet, érkezik hozzád Máriától a kegyelet.

Aszonyi szív sokat kibír, csak némán sír ha gyötri a kín, elvisel gyászt és megaláztaatást,szenved és tûr, mert úgy tudja õskortó benne a bûn.

Mária áll fölöted és azt mondja, nem is volt bûn soha, ne hordozd magadban az Éva bûn tudatot, most-ebben a percben kirakhatod, ne terhelje többé az aszonyok válait az õspapok hamis szándékai.

Lányok, aszonyok az idõtök már eljött, Mária ereje, kegyelme és szeretete segítõ eszköz, tisztítsátok le lelketeket az õs mult terheitõl, szabaduljatok meg a mult életek szenyeitõl, gyertek hozzám, én segítlek titeket, szeretõ fényben úsztatom lelketeket.

A TISZTELET erõi ha lelekedben vannak, nem állhat semmi útjába a benned zengõ dalnak, a tisztelet a szeretettel öszefonódva tisztít és küldi a bûntudatot más dimenzióba.

Tiszteld magadat kedves azony, rajtad is múlik a világ hogy alakul, ha a bûntudatot lerakjátok, sok mindentõl kitisztul Föld Anyátok.

A lelkek segítsége napokban a feladat, a ti lelketek tisztulása ezzel biztosítva van, az önzetlen segítség szándéka magában is nagy erõ - a megsegített lelkek hálája hozád visza jõ.

A tiszteletet adjátok meg hát az élõknek és holtaknak, tiszteletet a multnak és a holnapnak, de a legfontosabb amit érezned kell - ma halmozd el magadat tisztelettel.

Mária tisztelte magát anyira, hogy megszülethetett Szent Fia, tisztelte az élõ és égi világot, hitte, az aszonyi élete kegyelemmel áldott.

Nem szülhet minden aszony Jézust,de minden gyermekben ott van Jézus, midegyik egy ajándék számotokra, és így töletek függ a gyermek és a világ sorsa.

Lépjetek tovább,legyetek nõk,megkapjátok ehhez az újabb erõt, az aszony-anya szerep erõsödik ezzel, a család, a Föld, a világ lesz megmentve az anyi szeretettel.

Mária köszönt, és vele minden szent, angyal és fénylény, áldásával hirdeti a szeretet diadal menetét, letisztulva ha áltok majd elõttem, tisztelve és tisztelettel adom a szívemet az új aszony népnek.

Veled van Mária ha boldog vagy, ha sírsz, veled van a gyönyör és kínok közepén, fogja kezedet és vezet ha erre szükséged van, figyel teremtõ magányodban, segít ha gyógyítasz, vagy se gítesz másnak, erõt ad - õ igazi lelki támasz, a szíve kitárva mindenki elõtt, a szeretet az egyetlen, mi e szívbe lelhetõ.

Veled van Mária örömben-bánatban, veled van fénye a sötét hajnalban, veled van akkor is ha ezt nem tudod, mert Mária szíve a te szeretet othonod.